onsdag den 24. februar 2010

Ground brudt for Terrorist mindesmaerke moske



Skænding er begyndt. En banebrydende ceremoni blev afholdt på Shanksville nedstyrtningssted på lørdag. Bulldozere vil begynde at omforme landet i denne uge. Pyt med, at den eneste regel for Flight 93 mindesmærket design konkurrencen var, at landskabet var nødt til at stå som det var. For at fuldende den bue af den Crescent af Embrace (nu kaldet en brudt cirkel, men stadig et kæmpe islamisk-formet halvmåne), en jordovn Causeway skal bygges på tværs af vådområder, der ligger omkring 50 lodrette meter under nedstyrtningssted .

En entreprenør indsendt for nylig om sin beslutning om at skrue ned arbejde på mindesmærket, på trods af økonomisk hårde tider. Vores ven Jeff bare ikke kunne mave tanken om at hjælpe med at opbygge en hyldest til fjenden, en følelse, der er let at forstå og meget værdsat. Til alle andre, der måtte finde sig i denne situation, bare være klar over, at der er andre muligheder. Nogen skal gøre arbejdet, og hvis løn er indbringende, kunne det være bedre for vores grund til at have, at pengene går til en person, der er på vores side.

Blogburst forfatter Alec Rawls har formået at køre at køre en hel del af det vestlige Pennsylvania nyhedsdækning gennem køb af et halvt dusin halv side fuld farve annoncer i den lokale Somerset papir. Hvis nogen ønsker at finansiere en anden, vil Alec gerne sætte annoncen sammen. Kalder det anti-dhimmi Jiu-Jitsu. Vi kan bruge Park Service's egne midler mod dem.

Hvis det ikke lykkes, så er du nødt til at leve med at vide, at du har været med til at opbygge en vederstyggelighed. Der er ingen enkle svar.

Om emnet værdig årsager, lang tid blogburst deltager Curt på den glimrende floppe esser blog er med til at orkestrere fundraising til projektet tapperhed-IT, som bidrager til at tilvejebringe talestyrede computere og anden teknologi til soldater, sømænd, flyvere og marinesoldater overvinde hånd sår og andre alvorlige kvæstelser.

Soldater Angels, der er vært for tapperhed-IT, er også fundraising til ofrene for jihad-angreb på Fort Hood.

At deltage i vores blogbursts, skal du blot sende din blog's URL.
Alt indhold copyright © Alec Rawls, 2004 -. Ikke-kommerciel brug er tilladt med pegefingre. Kommerciel genudsendelse med tilladelse. Please contact alec@rawls.org.