lørdag den 6. februar 2010

Google Analytics lancerer Asynchronous Sporing

I dag er vi glade for at kunne annoncere vores nye Google Analytics Asynchronous kodestykket som en alternativ måde at spore dine hjemmesider! Det giver følgende fordele: Hurtigere sporingskoden belastning gange for dine websider på grund af bedre browser executionEnhanced dataindsamling & accuracyElimination at spore fejl fra afhængigheder, når JavaScript er ikke fuldt ud loadedHere er JavaScript kilden til de nye kodestykke:
<script type=\"text/javascript\">

var _gaq = _gaq | | [];
_gaq.push ([ '_setAccount', 'UA-XXXXX-X']);
_gaq.push ([ '_trackPageview']);

(function () (
var GA = document.createElement ( 'script');
ga.src = ( 'https: " document.location.protocol?" https: / / ssl':
'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
ga.setAttribute ( 'async', 'true');
document.documentElement.firstChild.appendChild (ga);
})();

</ script> Den første del af den asynkrone kodestykket tildeler _gaq variabel til en JavaScript array. Efter dette, (to tracking API-kald kodet som arrays) skubbes ind _gaq. Når sporingskoden initialiserer, den ændrer _gaq objekt fra en standard array i et nyt objekt, og udfører alle tracking API-kald oprindeligt indsamlet i array. Med denne funktion, kan du straks gemme alle nødvendige spore opkald, før Google Analytics-sporingskoden er downloadet! Ikke flere bekymringer om race betingelser eller afhængighed spørgsmål om ga.js-sporingskoden.

Den anden halvdel af uddraget giver den logik, der indlæser sporingskoden parallelt med andre scripts på siden. Det udfører en anonym funktion, som dynamisk skaber en <script> element og sætter kilde med den rette protokol. Som følge heraf vil de fleste browsere indlæse sporingskoden parallelt med andre scripts på siden, og dermed reducere den web page load time. Bemærk her fremadrettet anvendelse af de nye HTML5 \ "async \" attributten i denne del af brudstykke. Selv om det skaber den samme virkning som at tilføje en <script> element til DOM, det officielt fortæller browseren, at dette script kan indlæses asynkront. Firefox 3.6 den første browser til officielt at tilbyde støtte til denne nye funktion. Hvis du er nysgerrig, her er flere oplysninger om den officielle HTML5 async specifikation.

Når læsset, sporingskoden, forvandler _gaq array i en Analytics _gaq objekt. Dette objekt fungerer som en wrapper for den underliggende _gat objekt og udfører alle de kommandoer, sende data til din Google Analytics-konto. Din side kode kan ignorere dette faktum dog, fordi _gaq.push syntaks kan anvendes til enhver tid. Se Asynchronous Tracking Usage Guide for yderligere informationer.

Den nye sporingskode er nu i Beta og tilgængelige for alle Google Analytics-brugere. Husk på, at brugen af koden er ligeledes frivillig: alle dine nuværende Google Analytics-kode vil fortsætte med at arbejde, som de er, bør du beslutter ikke at vedtage de nye sporings metode. Men hvis du ønsker at forbedre hastigheden på dit websted og øge nøjagtigheden af dine Analytics-data, så vi tror, at du vil elske denne nye mulighed.

Læs mere om dette nye sporingskode i vores Google Code for branding og komme i gang med vores migration guide.

Af Brian Kuhn, Google Analytics-teamet