mandag den 1. december 2008

Golden Hind

Dette er Brixham havnen i South Devon, England. Brixham er en smuk lille fiskerby, der i victorianske tider var en travl højsøfiskeriet havn. de gamle fiskeres huse er malet pasteller farver og surround havnen.


Havnen er stadig fyldt med fiskerbåde, og en meget smuk kopi af Sir Francis Drake's Galeon, The Golden Hind. [Der er en anden i fuld størrelse kopi af Golden Hind anløbet i St Mary Overie Dock, London ]

 Et synspunkt fra den anden side af skibet viser pistol havne for kanoner og nogle af de forskellige dækarealer, våbenskjoldet og Tudor stil boligindretning.

Den oprindelige Golden Hind var en del af en flotille af 5 skibe, der sejlede ud dels i efterforskning og dels i semi-juridisk piratvirksomhed mod Spanske skibe, ejendele og allierede.

Hun var den eneste skib af de fem til at vende tilbage tre år senere, efter circumnavigating verden.

Når Galleon sætter sejl fra Plymouth i 1577, blev hun navngivet Pelican - det er ikke klart, hvorfor navnet blev ændret til Golden Hind under rejsen.

The Crow's reden er udkig efter på toppen af de vigtigste mast. Dens en slags platform omgivet af et gelænder - og se-out var ikke den bedste arbejdsplads for ?med vertigo.

 Den Gyldne Hind frontfigur [en Hind er en kvindelig hjorte]. Gad vide, hvad den oprindelige Pelican frontfigur lignede.
 Skibene tilbud, der ville have været anvendt til rækken fra skib til land, når skibet for anker og ikke sikkert fortøjet i en havn.
 Dronning Elizabeth den Første var tilfreds med hendes andel af byttet indsamlet af Francis Drake's privateering. Hun gæst om bord på Golden Hind og Adlet ham Sir Francis Drake, men den faktiske knighthood ceremonien blev foretaget af den franske ambassadør for diplomatiske årsager.

Queen Elizabeth kunne have givet den oprindelige privateering charter til Drake at tillade ham til at angribe og plyndre spanske skibe, men det ville have været dårlig form skal ses som helt forsvar og indfrielse i synder.

Tags: , , , , , , # # # !!!!### 1327

Ingen kommentarer: