søndag den 5. april 2009

Corporal Punishment

Caning en dømt stof forhandler. Piskesnert efter piskesnert efter piskesnert følger indtil hans kød er reduceret til et blodigt rod. Med hvert slag, kroppen flinches og der er et nødråb. [Videoen viser balder og afblødning NSFW men IMO værd at se at forstå, hvad caning er virkelig gerne.]
Bemærkningerne under avisartikel (klik på "Læs mere") synes at blive enige overvældende, at et forbud mod korporlig afstraffelse har forårsaget det britiske samfund at blive betydeligt værre. Meget til min overraskelse, en ud af fem britiske lærere ønsker caning at blive genoprettet!

Mest alle synes at være enige om, at dødsstraffen - det ultimative inden for korporlig afstraffelse-er meget ineffektiv, som en afskrækkende virkning, og der synes at være en vis enighed om, at fængsel ikke meget for at afskrække folk fra at begå forbrydelser; desværre synes der ikke at være langt forskning om effekten caning har på recidiv satser.

At have set videoen, jeg 'm temmelig overbevist om, at var jeg for at være caned, I ' d være meget afskrækket fra nogensinde at gentage den adfærd, der førte til caning. De blå mærker, de afhudning af hud, og virkningen af sukkerrør mod udsatte nerveender skal unimaginably smertefuld. Som en negativ straf, det er, IMO, forpligtet til at være meget effektiv til at forhindre en gentagelse af nogle forbrydelser.

Ingen kommentarer: