fredag den 2. januar 2009

Clyde List Leder: No More Korstogene !

ET NYT ÅR RESOLUTION for Amerika!

"Dette korstog, denne krig mod terror, vil tage et stykke tid." - George W. Bush i 2001

"Hans brug af ordet" korstog "var mest uheldige" -- -Soheib Bensheikh, Grand Mufti af mosk? i Marseille, Frankrig.

 Peter den eremit førende First Crusade, som vist i Abreviamen de las estorias, 14. århundrede. <br /> �� The British Library/Heritage-Billeder Det er ikke kun Muslimerne, som lunefuld, når de hører den "C" ord. Mine tyske forfædre iagttog Første Crusade boltre gennem deres land i 1099. De kunne ikke tro deres øjne. First Crusade beløb sig til intet mere end en broget procession af mennesker til fods - ikke kun soldater, men også landets befolkning, kvinder og børn. Ifølge en øjenvidneberetninger disse Korsfarere "... havde helt mistet deres wits."

Til sidst, skønt, selv os tyskere så god mening i, hvad de gjorde. Vi blev bragt i løbet af det faktum, at ... på dette tidspunkt en kvinde efter to år draegtighedsperioden omsider fødte en dreng, der var i stand til at tale, og at et barn med et dobbelt sæt lemmer, en anden med to hoveder, og nogle lam med to hoveder blev også født, og at Colts kom ind i verden med store tænder, som vi normalt kalder heste tænder og som naturen kun tilskud til tre-årige heste .... gennem disse og lignende tegn hele skabelsen syntes at tilbyde sine tjenester til Skaberen. - Middelalder Kilde bog
Kan du ikke se en 11th Century Collin Powell fremlægge denne dokumentation til de Forenede Nationer i Europa? Hvordan kan vi sige nej?

Ingen kommentarer: